Euro-Bis Poedercoating

Geeft kleur aan uw product!

Euro-Bis Poedercoating

Geeft kleur aan uw product!

Over ons

Sinds de oprichting in 1981 levert Eurobis Poedercoating diensten in oppervlaktebehandeling van metalen voorwerpen, oftewel poedercoating.

Onder poedercoating wordt verstaan, het aanbrengen van een elektrostatisch geladen deklaag. Deze deklaag wordt in een oven verhit tot smelttemperatuur zodat de laag vast uitvloeit op het voorwerp. Deze laag is na afkoeling van het product meteen uitgehard en hoeft niet te drogen zoals bij conventionele lakken wel het geval is.

Door deze techniek wordt uw product corrosiewerend en beschermt tegen eventuele andere beschadigingen. Daarnaast kan het product gekleurd worden in iedere gewenste kleur. Dankzij Euro-Bis heeft u dus een stijlvol en stootvast product in handen.

Als familiebedrijf zijn wij al jaren een stabiele partner voor onze klanten, waarbij klantgerichtheid centraal staat. Door de 24-uurs cultuur binnen ons bedrijf zijn we in staat om flexibel te werken en service op maat te bieden. Onze medewerkers kennen geen acht-tot-vijf mentaliteit, maar juist een "tot-het-klaar-is" mentaliteit. Daarnaast hebben alle vaste medewerkers het ION-diploma op zak. Wij bieden u de zekerheid dat iedereen die u materiaal behandelt, juiste kennis van zaken heeft.

Dat wij als organisatie graag met u meedenken blijkt onder andere uit de transportmogelijkheden en de zeer korte levertijden. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij uw product op één dag zowel kunnen voorbehandelen als van een mooie en goede laklaag kunnen voorzien. Levertijd van één dag dus! Maar altijd in overleg.

Euro-Bis levert diensten in de vorm van enkelstuk en grotere serieproductie. Door de in eigen huis ontwikkelde zeer snelle kleurwissel-techniek, ligt de grote kracht van Euro-Bis voornamelijk in de enkelstukproductie en bijzonder vormgegeven artikelen.

Kortom,

Dankzij jarenlange ervaring met verschillende technieken en de flexibele, servicegerichte aanpak staat het team van Euro-Bis voor uw klaar om uw product te voorzien van een mooie en stootvaste kleur.

kleur